(032) 235 66 94, (095) 944 78 38, staryjrojalj@ukr.net
Львів, Ставропігійська 3
Страви з мангалу
назва страви вихід ціна/грн
Стейк “Rib Eye Black Angus” з соусом BBQ

(подається з печеною картоплею, рекомендується ступінь просмажування Medium)
100 350
Стейк “Нью-Йорк”

(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
100 165
Стейк Тендерлоін

(під соусом Демі Глас)
100 165
Шашлик зі свинини 100 95
Хачапурі

(соковитий сир сулугуні в хрусткому слойоному тісті)
250 95
Перець болгарський 100 35
Баклажан 100 35
Печериці 100 25
Помідор 100 25
Кабачок 100 25
Кукурудза 100 25
Картопля 100 20
Лаваш 100 30
Страви галицької кухні
назва страви вихід ціна/грн
М’ясна тареля, по домашньому 350 275
Асорті свіжих овочів та зелені 500 200
Асорті українського сала з соленим огірком та з грінками цибулевого хліба 120/45/20 145
Банош із шкварками та бринзою 300/60 125
Банош із білими грибами та бринзою 300/60 125
Картопляники, начинені м’ясом

(подаються зі сметаною)
260/50 125
Вареники з телятиною та грибним соусом 200/50 120
Вареники з картоплею та білими грибами

(подається зі сметаною та смаженою цибулею)
200/50 120
Салати та закуски
назва страви вихід ціна/грн
Тарілка сиров’ялених м’ясних делікатесів та крафтових сирів, до вина 500/50 350
Сирне плато

(фермерські сири, подаються зі смородиновим джемом)
160/50/35 275
Карпаччо зі слабосоленого лосося

(сервірується грінками білого хліба з вершковим маслом)
110/55/25 350
Тар-тар із телятини, подається з грінками цибулевого хліба 150/50 145
Тріо хрустких брускет

(з яловичим росдбіфом, прошутто та з авокадо)
150 130
Салат “Старий Рояль”

(соковита телятина з моцарелою та в’яленими томатами, подається на листках салату заправлених соусом песто)
180 155
Салат “Цезар” з філе курки 220 155
Салат із качиним філе та сиром дор блю під вишневим соусом та грушею карамель 200 155
Салатний мікс з лососем, нутом та авокадо 220 175
Салат овочевий зі смаженою бринзою 250 125
Перші страви
назва страви вихід ціна/грн
Окрошка м’ясна з гірчичним морозивом 300 75
Бограч 300 85
Юшка з білих карпатських грибів 300 75
Борщ із м‘ясом та цибулевим пирогом 300/50 65
Cтрави з риби
назва страви вихід ціна/грн
Філе сібаса з сирно-шпинатним пирогом 150/150 285
Філе гольця томлене з томатами та базиліком

(смакує в поєднанні зі шпинатом у вершковому соусі)
100/50/20 215
Форель запечена з овочами та ароматними травами 100 145
Дорадо

(приготовлено на мангалі)
100 135
Філе лосося

(приготовлено на мангалі, смакує з цукіні та вершково-базиліковим соусом)
100/70 225
Страви з м’яса
назва страви вихід ціна/грн
Медальйони яловичі з фалафелем та фісташковим соусом 150/150 265
Каре телятини, приготовлене на грилі з тим’яном, в медовій глазурі 100/25 165
Качине філе

(сервірується фруктовим штруделем та ягідним соусом)
120/100/50 195
Телячі щоки томлені у червоному вині на подушці з картопляно-шпинатним пюре 150/150 185
Котлета по-київськи з картопляним пюре та пармезаном 180/120 195
Ніжка кролика з картопляним пюре та соусом з білих грибів 100/150/50 155
Гарніри
назва страви вихід ціна/грн
Шпинат у вершковому соусі 150 60
Картопля смажена із зеленню та часником 200 60
Картопляне пюре 150 55

Морозиво у хрусткій корзинці12065

Десерти
назва страви вихід ціна/грн
Старий Рояль

(бізе з фундуком у поєднанні з кавовим та шоколадним ганашем)
150 80
Павлова зі свіжими сезонними фруктами та ягодами 150 80
Яблучно-грушевий штрудель з ванільний соусом та морозивом 100 55
Чізкейк з вишневим соусом 100 55
Вареники з сезонними ягодами

(подаються зі сметаною або з ванільним соусом, на Ваш вибір)
150 65
Додатки
назва страви вихід ціна/грн
Хлібна корзина 150 35
Соус із білих грибів 50 30
Соус BBQ 50 30
Сметана 50 30
Вершкове масло 25 20
Мед 50 30
Дитяче меню
назва страви вихід ціна/грн
Бульйон з кролика 250 55
Курячі нагетси з томатним соусом 150 55
Тефтелі з кролика 120 95
Вареники з картоплею

(подаються зі сметаною та маслом)
150 50
Пельмені з кролика 150 65
Картопля фрі, з соусом 150 45