(032) 235 66 94, (095) 944 78 38, staryjrojalj@ukr.net
Львів, Ставропігійська 3
Страви з мангалу
назва страви вихід
Стейк Т-боун

(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
100
Стейк Тендерлоін

(під соусом Демі Глас)
100
Філе курки в беконі 100
Стейк з осетрини 100
Дорадо 100
Форель 100
Перець болгарський
Баклажан
Печериці
Помідор
Кабачок
Кукурудза
Картопля
Соус сливовий 50
Лаваш 100
Дитяче меню
назва страви вихід
Бульйон з кролика 200
Курячі нагетси 150
Тефтелі з кролика 120
Вареники з картоплею

(подаються зі сметаною та маслом)
150
Пельмені з кролика 150
Картопляне пюре 150
Картопля фрі, по-домашньому 150
Страви галицької кухні
назва страви вихід
М’ясна тареля, по домашньому 350
Асорті свіжих овочів та зелені 500
Асорті українського сала з соленим огірком
та з грінками цибулевого хліба
100/80/50
Оселедець на слайсах смаженої картоплі з маринованою цибулею 120/45/20
Банош із баранячими язичками та бринзою 300/60
Банош із білими грибами та бринзою 300/60
Картопляники, начинені м’ясом

(подаються зі сметаною)
260/50
Вареники з телятиною та грибним соусом 200/50
Вареники з картоплею та білими грибами

(подається зі сметаною та смаженою цибулею)
200/50
Салати та холодні закуски
назва страви вихід
Тарілка сиров’ялених м’ясних делікатесів та крафтових сирів, до вина 160/150/100/40
Сирне плато

(фермерські сири, подаються зі смородиновим джемом)
160/50/35
Тар-тар із телятини, подається з грінками цибулевого хліба 150/50
Брускети з яловичим росдбіфом 200
Салат “Старий Рояль”

(соковита телятина з моцарелою та в’яленими томатами,
подається на листках салату заправлених соусом песто)
180
Салат “Цезар” з Тигровими креветками 200
Салат “Цезар” з курячим філе 230
Салат із маринованим лососем 200
Салат із сиров’яленим качиним філе та сиром валенсе, під апельсиново-імбирним соусом та грушею карамель 180
Салат овочевий з маринованою бринзою 240
Салатний мікс з курячою печінкою та каремелізованим яблуком 190
Перші страви
назва страви вихід
Бограч 300
Росіл з перепілки 300
Юшка з білих карпатських грибів 300
Борщ із м‘ясом та цибулевим пирогом 300
Cтрави з риби
назва страви вихід
Чілійський сібас із голандським соусом та овочевим салатом 100/50/30
Чорноморський калкан із соусом “біск”

(смакує з картопляно-шпинатним пюре)
100/150/30
Дорадо з томатами та брокколі 100/70/30
Філе гольця томлене з томатами та базиліком

(смакує в поєднанні зі шпинатом у вершковому соусі)
100/50/20
Страви з м’яса
назва страви вихід
Стейк “Rib Eye Black Angus” з печеною картоплею та соусом барбекю

(рекомендується ступінь просмажування Medium)
100/150/70
Телячі щоки томлені у червоному вині
на подушці з картопляно-селеровим пюре
150/150
Каре телятини, приготовлене на грилі з тим’яном,
в медовій глазурі “sous vide”
100/25
Телячі медальйони в беконі
з овочами та соусом Демі глас
150/150
Котлета по-київськи
з картопляним пюре та пармезаном
180/120
Ошийок ягнятини
з печеною картоплею та шпинатом
120/150
Ніжка кролика з картопляним пюре та грибним соусом 100/150/50
Свинина (вирізка) “sous vide” в беконі з м’ясним соусом

(подається з брокколі та картопляно-селерово пюре)
150/80/50
Гарніри
назва страви вихід
Овочевий рататуй з соковитою моцарелою 150
Шпинат у вершковому соусі 150
Картопляне пюре з сиром маскарпоне 150
Додатки
назва страви вихід
Соус із білих грибів 50
Соус барбекю 50
Сметана 50
Масло вершкове 25
Хлібна корзина 1 порція
Варення 50
Мед 50
Десерти
назва страви вихід
Опера Рояль 100
Шоколадно-фісташковий тарт 100
Павлова зі свіжими сезонними ягодами 150
Чізкейк

(з малиново-полуничним соусом)
100
Яблучний штрудель

(з ванільний соусом)
120
Сирник по-львівськи 100
Морозиво у хрусткій корзинці 120