(032) 235 66 94, (095) 944 78 38, staryjrojalj@ukr.net
Львів, Ставропігійська 3
Фірмова страва ресторану
назва страви вихід
Телячі щоки томлені у червоному вині
на подушці з пюре селери
150/150
Страви від шеф-кухаря
назва страви вихід
Філе гольця томлене
з томатами та базиліком

(смакує у поєднанні зі шпинатом у вершковому соусі)
100/20
Каре телятини,
приготовлене на грилі з тим’яном,
в медовій глазурі “sous vide”

(подається з соусом барбекю)
100/25
Страви з мангалу
назва страви вихід
Стейк Т-боун

(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
100
Стейк Тендерлоін

(під соусом Демі Глас)
100
Філе курки в беконі

(під соусом Демі Глас)
100
Стейк з осетрини 100
Дорадо 100
Форель 100
Бургер “Старий Рояль”

(котлета яловича, айсберг, огірок квавшений, цибуля червона, соус із сиру Чедер)
280
Овочі, приготовані на мангалі (100г)
Перець болгарський
Баклажан
Печериці
Помідор
Кабачок
Кукурудза
Картопля
Соус сливовий 50
Лаваш 100
Страви галицької кухні
назва страви вихід
М’ясна тареля, по домашньому 350
Асорті свіжих овочів та зелені 500
Асорті українського сала з соленим огірком
та з грінками цибулевого хліба
120/45/20
Банош із баранячими язичками та бринзою 300/60
Банош із білими грибами та бринзою 300/60
Картопляники, начинені м’ясом

(подаються зі сметаною)
260/50
Вареники з телятиною та грибним соусом 200/50
Вареники з картоплею та білими грибами

(подається зі сметаною та смаженою цибулею)
200/50
Салати та холодні закуски
назва страви вихід
Сирне плато

(фермерські сири, подаються зі смородиновим джемом)
160/50/35
Тар-тар із телятини, подається з грінками чорного хліба 150/50
Брускети з в’яленим м’ясом 200
Салатний мікс із телятиною, моцарелою та в’яленими томатами 200
Салатний мікс з копченим лососем та печеним буряком 200
Салат “Цезар” з Тигровими креветками 200
Салат “Цезар” з курячим філе 220
Салат овочевий з маринованою бринзою 220
Перші страви
назва страви вихід
Бограч 300
Росіл з перепілки 300
Юшка з білих карпатських грибів 300
Борщ із цибулевим пирогом 300
Крем-суп із кабачка

(подається  з брускетою  з голубим сиром та черрі)
300
Окрошка м’ясна 300
Cтрави з риби
назва страви вихід
Чорноморська камбала-калкан під голандським соусом на картопляно-шпинатній подушці 100/120/30
Дорадо з томатами та броколі під голандським соусом 100/60/20
Філе річкової форелі на подушці з овочевий гарніром 170/120
Страви з м'яса
назва страви вихід
Стейк “Rib Eye Black Angus” з печеною картоплею та соусом барбекю

(рекомендується ступінь просмажування Medium)
100/150/70
Гусяча ніжка “конфі” “Старий Рояль”

(подається зі штруделем із червоної капусти під ягідним соусом)
100/120
Телячі медальйони в беконі
з овочами та соусом Демі глас
150/150
Ніжка кролика з картопляним пюре та грибним соусом “sous vide” 100/150/50
Свинина (вирізка) “sous vide” в беконі з м’ясним соусом

(подається з брокколі)
180/80/40
Гарніри
назва страви вихід
Шпинат у вершковому соусі 150
Картопляне пюре з сиром маскарпоне 150
Штрудель з червоної капусти 150
Буряк печений з ароматними травами та прянощами 150
Додатки
назва страви вихід
Соус грибний 50
Соус барбекю 50
Аджика власного приготування 50
Сметана 50
Масло вершкове 25
Хліб власного випікання 1 порція
Варення 50
Мед 50
Десерти
назва страви вихід
Опера Рояль 100
Шоколадно-горіховий тoрт 100
Чізкейк 100
Вареники з чорницею 200
Штрудель вишневий 100
Сорбет 120
Морозиво в хрусткій корзинці 120
Сирник по-львівськи 100/40