(032) 235 66 94, (095) 944 78 38, staryjrojalj@ukr.net
Львів, Ставропігійська 3
Фірмова страва ресторану
назва страви вихід
Телячі щоки томлені у червоному вині
на подушці з пюре селери
150/150
Страви з мангалу
назва страви вихід
Стейк Т-боун

(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
100
Стейк Тендерлоін

(під соусом Демі Глас)
100
Філе курки в беконі 100
Стейк з осетрини 100
Дорадо 100
Форель 100
Хачапурі

(соковитий сир сулугуні в хрусткому слойоному тісті)
250
Перець болгарський
Баклажан
Печериці
Помідор
Кабачок
Кукурудза
Картопля
Соус сливовий 50
Лаваш 100
Страви галицької кухні
назва страви вихід
М’ясна тареля, по домашньому 350
Асорті свіжих овочів та зелені 500
Асорті українського сала з соленим огірком
та з грінками цибулевого хліба
120/45/20
Банош із баранячими язичками та бринзою 300/60
Банош із білими грибами та бринзою 300/60
Картопляники, начинені м’ясом

(подаються зі сметаною)
260/50
Вареники з телятиною та грибним соусом 200/50
Вареники з картоплею та білими грибами

(подається зі сметаною та смаженою цибулею)
200/50
Салати та холодні закуски
назва страви вихід
Тарілка сиров’ялених м’ясних делікатесів та крафтових сирів, до вина 160/150/100/40
Сирне плато

(фермерські сири, подаються зі смородиновим джемом)
160/50/35
Тар-тар із телятини, подається з грінками цибулевого хліба 150/50
Брускети з яловичим росдбіфом 200
Салат “Старий Рояль”

(соковита телятина з моцарелою та в’яленими томатами,
подається на листках салату заправлених соусом песто)
230
Закуска Капрезе 200/15
Салат з качиним філе та сиром валенсе, під апельсиново-імбирним соусом та грушею карамель 220
Салат “Цезар” з Тигровими креветками 200
Салат “Цезар” з курячим філе 220
Салат овочевий з маринованою бринзою 220
Салатний мікс з курячою печінкою та каремелізованим яблуком 190
Перші страви
назва страви вихід
Окрошка з гірчичним морозивом 300
Суп із телятини з омлетом та овочами 300
Бограч 300
Росіл з перепілки 300
Юшка з білих карпатських грибів 300
Борщ із м‘ясом та цибулевим пирогом 300
Cтрави з риби
назва страви вихід
Чілійський сібас із голандським соусом та овочевим салатом 100/50/30
Чорноморський калкан із соусом “біск”

(смакує з картопляно-шпинатним пюре)
100/150/30
Дорадо з томатами та брокколі 100/70/30
Страви з м'яса
назва страви вихід
Стейк “Rib Eye Black Angus” з печеною картоплею та соусом барбекю

(рекомендується ступінь просмажування Medium)
100/150/70
Телячі щоки томлені у червоному вині
на подушці з картопляно-селеровим пюре
150/150
Каре телятини, приготовлене на грилі з тим’яном,
в медовій глазурі “sous vide”
100/25
Телячі медальйони в беконі
з овочами та соусом Демі глас
150/150
Котлета по-київськи
з картопляним пюре та пармезаном
180/120
Ошийок ягнятини
з печеною картоплею та шпинатом
120/150
Ніжка кролика з картопляним пюре та грибним соусом 100/150/50
Свинина (вирізка) “sous vide” в беконі з м’ясним соусом

(подається з брокколі)
180/80/40
Гарніри
назва страви вихід
Шпинат у вершковому соусі 150
Картопляне пюре з сиром маскарпоне 150
Картопля молода із зеленню 150
Додатки
назва страви вихід
Соус із білих грибів 50
Соус барбекю 50
Сметана 50
Масло вершкове 25
Хлібна корзина 1 порція
Варення 50
Мед 50
Десерти
назва страви вихід
Опера Рояль 100
Чізкейк

(з малиново-полуничним соусом)
100
Захер 100
Естерхазі малиновий 100
Яблучний штрудель

(з ванільний соусом)
120
Сирник по-львівськи 100
Морозиво у хрусткій корзинці 120