Страви з мангалу | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Стейк “Rib Eye Black Angus” з соусом BBQ
(подається з печеною картоплею, рекомендується ступінь просмажування Medium)
|
100 | 350 |
Стейк “Нью-Йорк”
(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
|
100 | 165 |
Стейк Тендерлоін
(під соусом Демі Глас)
|
100 | 165 |
Шашлик зі свинини | 100 | 95 |
Хачапурі
(соковитий сир сулугуні в хрусткому слойоному тісті)
|
250 | 95 |
Перець болгарський | 100 | 35 |
Баклажан | 100 | 35 |
Печериці | 100 | 25 |
Помідор | 100 | 25 |
Кабачок | 100 | 25 |
Кукурудза | 100 | 25 |
Картопля | 100 | 20 |
Лаваш | 100 | 30 |
Страви галицької кухні | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
М’ясна тареля, по домашньому | 350 | 275 |
Асорті свіжих овочів та зелені | 500 | 200 |
Асорті українського сала з соленим огірком та з грінками цибулевого хліба | 120/45/20 | 145 |
Банош із шкварками та бринзою | 300/60 | 125 |
Банош із білими грибами та бринзою | 300/60 | 125 |
Картопляники, начинені м’ясом
(подаються зі сметаною)
|
260/50 | 125 |
Вареники з телятиною та грибним соусом | 200/50 | 120 |
Вареники з картоплею та білими грибами
(подається зі сметаною та смаженою цибулею)
|
200/50 | 120 |
Салати та закуски | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Тарілка сиров’ялених м’ясних делікатесів та крафтових сирів, до вина | 500/50 | 350 |
Сирне плато
(фермерські сири, подаються зі смородиновим джемом)
|
160/50/35 | 275 |
Карпаччо зі слабосоленого лосося
(сервірується грінками білого хліба з вершковим маслом)
|
110/55/25 | 350 |
Тар-тар із телятини, подається з грінками цибулевого хліба | 150/50 | 145 |
Тріо хрустких брускет
(з яловичим росдбіфом, прошутто та з авокадо)
|
150 | 130 |
Салат “Старий Рояль”
(соковита телятина з моцарелою та в’яленими томатами, подається на листках салату заправлених соусом песто)
|
180 | 155 |
Салат “Цезар” з філе курки | 220 | 155 |
Салат із качиним філе та сиром дор блю під вишневим соусом та грушею карамель | 200 | 155 |
Салатний мікс з лососем, нутом та авокадо | 220 | 175 |
Салат овочевий зі смаженою бринзою | 250 | 125 |
Перші страви | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Окрошка м’ясна з гірчичним морозивом | 300 | 75 |
Бограч | 300 | 85 |
Юшка з білих карпатських грибів | 300 | 75 |
Борщ із м‘ясом та цибулевим пирогом | 300/50 | 65 |
Cтрави з риби | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Філе сібаса з сирно-шпинатним пирогом | 150/150 | 285 |
Філе гольця томлене з томатами та базиліком
(смакує в поєднанні зі шпинатом у вершковому соусі)
|
100/50/20 | 215 |
Форель запечена з овочами та ароматними травами | 100 | 145 |
Дорадо
(приготовлено на мангалі)
|
100 | 135 |
Філе лосося
(приготовлено на мангалі, смакує з цукіні та вершково-базиліковим соусом)
|
100/70 | 225 |
Страви з м’яса | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Медальйони яловичі з фалафелем та фісташковим соусом | 150/150 | 265 |
Каре телятини, приготовлене на грилі з тим’яном, в медовій глазурі | 100/25 | 165 |
Качине філе
(сервірується фруктовим штруделем та ягідним соусом)
|
120/100/50 | 195 |
Телячі щоки томлені у червоному вині на подушці з картопляно-шпинатним пюре | 150/150 | 185 |
Котлета по-київськи з картопляним пюре та пармезаном | 180/120 | 195 |
Ніжка кролика з картопляним пюре та соусом з білих грибів | 100/150/50 | 155 |
Гарніри | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Шпинат у вершковому соусі | 150 | 60 |
Картопля смажена із зеленню та часником | 200 | 60 |
Картопляне пюре | 150 | 55 |
Морозиво у хрусткій корзинці12065
Десерти | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Старий Рояль
(бізе з фундуком у поєднанні з кавовим та шоколадним ганашем)
|
150 | 80 |
Павлова зі свіжими сезонними фруктами та ягодами | 150 | 80 |
Яблучно-грушевий штрудель з ванільний соусом та морозивом | 100 | 55 |
Чізкейк з вишневим соусом | 100 | 55 |
Вареники з сезонними ягодами
(подаються зі сметаною або з ванільним соусом, на Ваш вибір)
|
150 | 65 |
Додатки | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Хлібна корзина | 150 | 35 |
Соус із білих грибів | 50 | 30 |
Соус BBQ | 50 | 30 |
Сметана | 50 | 30 |
Вершкове масло | 25 | 20 |
Мед | 50 | 30 |
Дитяче меню | ||
---|---|---|
назва страви | вихід | ціна/грн |
Бульйон з кролика | 250 | 55 |
Курячі нагетси з томатним соусом | 150 | 55 |
Тефтелі з кролика | 120 | 95 |
Вареники з картоплею
(подаються зі сметаною та маслом)
|
150 | 50 |
Пельмені з кролика | 150 | 65 |
Картопля фрі, з соусом | 150 | 45 |