(032) 235 66 94, (095) 944 78 38, [email protected]
Львів, Ставропігійська 3
назва страви вихід
Телячі щоки томлені у червоному вині
на подушці з пюре селери
150/150
назва страви вихід
Філе гольця томлене
з томатами та базиліком
(смакує у поєднанні зі шпинатом у вершковому соусі)
100/20
Каре телятини,
приготовлене на грилі з тим’яном,
в медовій глазурі “sous vide”
(подається з соусом барбекю)
100/25
назва страви вихід
Стейк Т-боун
(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
100
Стейк Томагавк
(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
100
Стейк Тендерлоін
(під соусом Демі Глас)
100
Шашлик зі свинини (шия) 100
Філе курки в беконі 100
Риба форель 100
Риба дорадо 100
Сир сулугуні з томатами, свіжим базиліком та прошутто 250
Хачапурі
(соковитий сир сулугуні в хрусткому слойоному тісті)
250
Овочі, приготовані на мангалі (100г)
Перець болгарський
Баклажан
Печериці
Помідор
Кабачок
Кукурудза
Картопля
Лаваш до шашлику 100
назва страви вихід
М’ясна тареля, по домашньому 350
Асорті українського сала з опеньками,
смаженою картоплею
(з грінками цибулевого хліба)
120/80/70/60
Банош із бринзою​
(традиційна гуцульська кукурудзяна каша, приготовлена
на вершках з домашньою бринзою )
300
Білі гриби до баноша 50
Шкварки до баноша 50
Картопляники, начинені м’ясом
(подаються зі сметаною)
260/50
М’ясні ковбаски по-львівськи з тушкованою капустою
(смакують в поєднанні з гірчичним соусом)
120/150/40
Палюшки, як у бабусі, з маслом та зеленню кропу
(з соусом з білих грибів або з в’ялених томатів на Ваш вибір)
200/40
Галицькі пироги (вареники) з м’ясом індика, свіжою зеленню кінзи та лимонною сметаною 200/50
Галицькі пироги (вареники) з картоплею, білими грибами та шкварками
(подається зі сметаною та смаженою цибулею)
200/50
назва страви вихід
Сирне плато
(фермерські сири, подаються зі смородиновим джемом)
160/50/35
Тар-тар із телятини, подається з грінками чорного хліба 150/50
Брускети з в’яленим м’ясом 200
Салатний мікс із телятиною, моцарелою та в’яленими томатами 200
Салатний мікс з копченим лососем та печеним буряком 200
Салат “Цезар” з Тигровими креветками 200
Салат “Цезар” з курячим філе 220
Салат овочевий з маринованою бринзою 220
назва страви вихід
Бограч 300
Росіл з перепілки 300
Юшка з білих карпатських грибів 300
Борщ із цибулевим пирогом 300
Крем-суп із кабачка
(подається  з брускетою  з голубим сиром та черрі)
300
Окрошка м’ясна 300
назва страви вихід
Чорноморська камбала-калкан під голандським соусом на картопляно-шпинатній подушці 100/120/30
Дорадо з томатами та броколі під голандським соусом 100/60/20
Філе річкової форелі на подушці з овочевий гарніром 170/120
назва страви вихід
Стейк “Rib Eye Black Angus” з печеною картоплею та соусом барбекю
(рекомендується ступінь просмажування Medium)
100/150/70
Гусяча ніжка “конфі” “Старий Рояль”
(подається зі штруделем із червоної капусти під ягідним соусом)
100/120
Телячі медальйони в беконі
з овочами та соусом Демі глас
150/150
Ніжка кролика з картопляним пюре та грибним соусом “sous vide” 100/150/50
Свинина (вирізка) “sous vide” в беконі з м’ясним соусом
(подається з брокколі)
180/80/40
назва страви вихід
Шпинат у вершковому соусі 150
Картопляне пюре з сиром маскарпоне 150
Штрудель з червоної капусти 150
Буряк печений з ароматними травами та прянощами 150
назва страви вихід
Соус грибний 50
Соус барбекю 50
Аджика власного приготування 50
Сметана 50
Масло вершкове 25
Хліб власного випікання 1 порція
Варення 50
Мед 50
назва страви вихід
Опера Рояль 100
Шоколадно-горіховий тoрт 100
Чізкейк 100
Вареники з чорницею 200
Штрудель вишневий 100
Сорбет 120
Морозиво в хрусткій корзинці 120
Сирник по-львівськи 100/40